Cocos Jr. si-a facut de cap de ziua lui fara Gina Pistol

Plimbat din Arestul Capitalei în cel al Secţiei 22 şi înapoi, în urmă cu câteva zile, Alin Cocoş a fost lăsat să-şi petreacă penitenţa la domiciliu. Şi a picat cum nu se poate mai bine, căci duminica trecută şi-a sărbătorit ziua de naştere.

gina pistol cocos

 

Cheful, care nu a fost chiar chef, s-a desfăşurat în apartamentul lui din zona Floreasca şi acolo nu au participat decât cei mai apropiaţi şi de încredere prieteni, cât să-i numeri pe degete. În mod absolut neaşteptat, marea absentă a fost femeia din viaţa juniorului lui Cocoş, Gina Pistol. Lipsa ei a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât blonda şi-a arătat din plin devotamentul în săptămânile de arest, lăsând la o parte mândria şi vizitându- l de mai multe ori după gratii, chiar dacă asta i-a adus o expunere nedorită.

Au închinat pentru achitare

faptul că toţi cei prezenţi ştiau că Gina nu se află în ţară, scuză servită, cel mai probabil, de Alin. Fără ea, mica petrecere s-a derulat molcom, cu câteva pahare închinate pentru libertatea deplină adusă de achitarea la care sărbătoritul speră şi multe povestiri de după gratii. Alin Cocoş a fost arestat pe data de 31 ianuarie, în “Dosarul Bica 2”, pentru complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită. El a fost “cazat” la Arestul Poliţiei Capitalei alături de tatăl său şi de Elena Udrea, fosta mamă vitregă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *