Asistentele pacatoase vin la Bacau! Vezi in articol ce tarif percep

Complet dezinhibate şi fara rusine, “păcătoasele” Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu vor face din nou echipă si se vor balaci la Bacau de data asta pentru audienta.

loredana chivu ana mocanu

Potrivit informaţiilor noastre, fetele vesele au acceptat să intre la apă contra sumei de 500 de euro pe săritură. Sarea şi piperul însă nu o va reprezenta măiestria lor la trambulină, ci felul în care costumele de baie vor arăta ude pe ele. Slav se dezbracă pe aceiaşi bani.

Şi, pentru ca reţeta să fie perfect echilibrată, blondei şi roşcatei li se va alătura şi o brunetă fierbinte, Raluca Dumitru, şi ea asistentă prin Antene. Liga sexy fiind stabilită, producătorii au contrabalansat nurii cu veteranele Bambi şi Rocsana Marcu. La capitolul băieţi, pe aceiaşi bani, 500 de euro pe săritură, îşi vor arăta chiloţii la TV Victor Slav, devenit angajat sezonier al trustului Intact, Liviu Vârciu şi Giani Kiriţă.

Şi pentru că trăim vremuri de criză şi bugetele sunt restrânse, producătorii show-ului au găsit o variantă mai ieftină de prezentatoare, după plecarea Roxanei Ionescu. Astfel, din informaţiile noastre, “la butoane” va fi Alina Puşcaş, gazda emisiunii “Te cunosc de undeva?”, care ar fi acceptat misiunea pentru un spor salarial de câteva sute de euro.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *