A inviat la nici o ora dupa ce a murit si acum povesteste ce a vazut pe lumea cealalta

O femei din statele unite a trait experienta vietii…sau a mortii. După ce a născut și a intrat în stop cardiac, proaspăta mămică spune că a văzut lumea de dincolo.

lumea cealalta

Ruby Graupera-Cassimiro, în vârstă de 40 de ani, a dat naștere bebelușului, după care a intrat în stop cardiac, lichidul amniotic trecând în sânge. Cum acest lucru este de obicei letal, medicii s-au luptat timp de 45 de minute să o resusciteze și au fost la un pas să o declare moartă, însă ea a revenit la viață în mod miraculos.

Și dacă asta nu este de ajuns, femeia a povestit lucruri incredibile după ce și-a venit în simțiri.

„Îmi amintesc că am văzut un spirit, care cred că era tata. Era o lumină în spatele lui și multe alte spirite în jurul lui”, a povestit Ruby, care a adăugat că o forță a oprit-o spunându-i că nu poate înainta.

„Am fost moartă. Soțul mi-a spus că eram rece ca gheața, pielea avea culoarea gri, iar buzele, fără culoare. Nu știu de ce mi s-a dat această șansă, dar sunt recunoscătoare pentru asta”, a mai povestit femeia.

Medicii spum că nu au nici o explicație pentru supraviețuiea pacientei. Un purtător de cuvânt al spitalului a numit întâmplarea drept o „minune divină”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *