„Pinalti” s-a retras de buna voie de la conducerea orasului Piatra Neamt

”Demisia domnului Gheorghe Ștefan va fi înaintată mâine prefectului județului Neamț, astfel încât să nu mai poată susține nimeni că ar mai vrea să influențeze pe cineva. Vrea doar să se trateze de bolile pe care le are”, declară avocatul George Cristea, care îl reprezintă pe Pinalti în dosarul Microsoft.

Pinalti gheorghe stefan

Gheorghe Ștefan a fost trimis în judecată, acum câteva zile, alături de Dorin Cocoș, Dumitru Nicolae (Niro) și Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicațiilor.

Pinalti este singurul dintre cei patru care are mandat de arestare preventivă emis în acest dosar. Ceilalți se află în arest la domiciliu. Cocoș a rămas în spatele gratiilor fiindcă este arestat în alt dosar, cel al Alinei Bica.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *