O actrita celebra si-a parasit sotul pentru ca nu o mai satisfacea in pat

Rick Salomon a dezvăluit că în luna februarie fosta lui sotie i-a trimis un mail în care îi spunea că s-a săturat de sexul cu el, pentru că o plictisește și se se simte frustrată. „Nu mai suntem compatibili din punct de vedere sexual”, i-a scris actrița soțului ei. În plus, se pare că pe Pamela o nemulțumea și prezența cîinelui jucătorului de poker, Bumble Bee. Ea l-a anunțat că va lua doi cățeluși,pe nume King și Zeus, iar în scurt timp i-a dat patrupedul afară din casă și acesta a dispărut fără urmă.

pamela-anderson-topless0

Starul din Baywatch și Rick și-au anunțat intenția de a divorța pentru a treia oară. Rick Salomon a fost cel de-al treilea soţ al Pamelei Anderson, iar prima lor căsnicie lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *