Îi suna un telefon strain în buzunar

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt și s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă, pentru o tânără de 24 de ani, care în ziua de  23 februarie 2015, a sustras un telefon mobil din geanta unei alte tinere în magazinul unei societăți comerciale din municipiul Bacau.

furt-telefon-cluj

Din cercetări a rezultat că suspecta profitând de neatenția părții vătămate, a sustras telefonul mobil din buzunarul lateral al genții acesteia, l-a introdus în buzunarul gecii cu care era îmbrăcată, după care s-a îndepărtat în grabă. Partea vătămată sesizând imediat disparția telefonului a reușit să imobilizeze  suspecta cu ajutorul altor clienți din magazin și a  solicitat restituirea telefonului. Suspecta a negat comiterea faptei, dar partea vătămată a rugat o persoană sa apeleze numărul ei de telefon , telefon ce a sunat în buzunarul suspectei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *