Hoti din Trotus prinsi de plitie

În noaptea de 19/ 20 februarie 2015, autori necunoscuți au sustras  din locuința în construcţie a unei familii, din comuna Tg.Trotuş, jud.Bacău, mai multe bunuri în valoare totală de 2500 lei.

RECONSTITUIRE - CRIMA

Urmare a cercetărilor efectuate la data de 24.02.2015 au fost identificaţi autorii furtului ca fiind doi tineri de 22  respectiv 23 ani, de la care au fost recuperate în parte bunurile sustrase și restituite părţii vătămate.

Pe numele celor doi au fost dispusă continuarea cercetărilor pentru comiterea infracțiunii de furt conform art. 228-229 Cp.

Dupǎ definitivarea cercetǎrilor, dosarul penal urmeazǎ a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *