Daniela Crudu risca o amenda de 20 000 de euro

Daniela Crudu va scoate din buzunar 20.000 de euro dacă va merge la prezentări fără aprobarea firmei de haine a cărei imagine este sau dacă va promova alte creaţii în spaţiul public.

cruduta2_04_e0622a3e86

Daniela Crudu şi-a reluat viaţa de noapte odată ce s-a despărţit de fotbalistul Mihai Costea, cel care în timpul relaţiei lor o închisese într- un adevărat turn de fildeş. Chiar şi aşa însă, bruneta nu poate face tot ceea ce vrea, de capul ei. Mai precis, ea are interzis să defileze pe podiumul de modă fără aprobarea firmei de haine a cărei imagine este. Asistenta TV are în contract o clauză care ar putea să o bage în faliment, în cazul în care aceasta o ignoră sau o tratează cu neatenţie.

20.000 de euro, preţul neatenţiei

Mai exact, Cruduţa este bună de plata a 20.000 de euro dacă acceptă să prezinte pentru vreun alt designer fără dezlegare sau dacă va promova alte creaţii în spaţiul public. Cum din acest motiv prezentările sale din cluburi pot fi numărate pe degete şi dat fiind faptul că nici restrictivul contract nu-i aduce vreo sumă importantă în cont, ci îi asigura doar vestimentaţia de divă sexy, Daniela s-a reorientat către activitatea de MC, pentru a-şi spori veniturile din TV.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *