Arme detinute ilegal descoperite la Izvorul Berheciului

Urmare a unor activități specifice organizate pe raza comunei Izvoru Berheciului, de polițiști din cadrul  Secției 6 Poliție Rurală Traian împreună cu lucrători din cadrul serviciului arme substanțe pericoase și cei de la serviciul de acțiuni speciale, la data de 24 februarie 2015, s-a identificat la locuințele a doi  bărbati din localitate,  două arme deținute ilegal, astfel: o armă letală cu destinaţia vânătoare, lisă, calibrul 12, cu cocoaşe, având ţeava în lungime de 43 cm şi o armă cu aer comprimat,  model 610, calibrul 4,5 mm, arme ce fac parte din categoria armelor neletale supuse autorizării, şi 3 cartuşe cu alice, calibrul 12.

vanau-pasarele-doi-chinezi-cu-pusca-de-vanatoare-pe-strazile-bucurestiului_size6

 

De asemenea, de la locuinţa unuia din suspecți au fost ridicate mai multe bunuri, respectiv bormaşini, flexuri, motocositoare, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

În cauză se efectuează cercetări în sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, faptă prev. şi ped. de art. 342 alin. 1, 2 C.P. şi contrabandă calificată, faptă prev. şi ped. de art. 271 din Legea 86/2006, cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.P.

Armele şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi dispusă o expertiză criminalistică balistică.

La finalizarea cercetărilor va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *