Gregorian Bivolaru a scapat de acuzatiile procurorilor

Guru Bivolaru, liderul MISA a fost achitat, astăzi, de către magistratul Ariana ilieş, de la Tribunalul Cluj, de acuzaţiile aduse de către procurorii DIICOT privind traficul de persoane, constituirea unui grup infracţional și trecerea frauduloasa a frontierelor,  alături de alte 20 de persoane din conducerea organizaţiei.

bivolaru_06_67fad87193

Magistratul a anulat toate probele aduse în dosar, caracterizările psihologilor, a dispus anularea mandatului de arestare faţă de Bivolaru şi a ridicat sechestrul dispus asupra bunurilor inculpaţilor. Soluţia poate fi atacată cu apel de către procurorii DIICOT.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *