Depistat și cercetat pentru distrugere și violare de domiciliu 

La data de 08 februarie a.c., în jurul orei 24.00, polițiștii din comuna Faraoani au   fost sesizaţi telefonic de către un localnic de 48 de ani, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei sale şi i-au provocat distrugeri la două utilaje agricole.

Screen Shot 2015-01-24 at 13.36.19

Din cercetările efectuate de polițiști în baza sesizării a rezulatat că pe timpul nopții un tânăr de 19 ani din comună, pe fondul nemulțumirii legate de o datorie pe reclamantul ar fi avut-o față de fratele său, a pătruns în curtea locuinței persoanei vătămate și cu un cuțit a înțepat și tăiat trei dintre anvelopele cu care erau dotate două tractoare agricole.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *