Madalina Ghenea este si ea in atentia procurorilor care se ocupa de cazul prostituatelor din showbiz

Judecătoria sectorului 5 le-a pus în vedere “proxenetelor de lux” să îşi caute un loc legal de muncă, altfel riscă să fie arestate. Magistraţii le-au mai atras atenţia şi că locuiesc fără forme legale în Bucureşti.

06-madalina-ghenea-CF073371_F_d3bebd7878

Diana Gureşoaie, Mirela Dumitru şi Lavinia Despina nu au scăpat, încă, de emoţii! Decizia prin care Judecătoria sectorului 5 le-a pus sub control judiciar nu este definitivă. Tribunalul va avea ultimul cuvânt în ceea ce priveşte cererile de arestare formulate de procurori pentru cele trei fete suspectate de proxenetism.

Reguli dure pe controlul judiciar Poate cea mai dură lovitură dată de judecători proxenetelor este aceea de a-şi găsi un loc de muncă, de pe urma căruia să se întreţină legal.

Astfel, cele trei trebuie “să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele de existenţă”, se menţionează în încheierea Judecătoriei sectorului 5.  Asta sub sancţiunea înlocuirii controlului judiciar cu arestul.

Totodată, ele nu au voie să părăsească România, trebuie să se prezinte periodic la Poliţie şi nu au voie să ia legătura, nici măcar indirect, cu ceilalţi martori sau suspecţi din dosar. Judecătorii au mai constatat şi că proxenetele locuiesc fără forme legale în Bucureşti.

Un client pare că o dorea pe Mădălina Ghenea

Anchetatorii ar fi interceptat şi o discuţie despre celebra Mădălina Ghenea. Unul dintre clienţii Laviniei Mariana Despina întreba dacă i-ar putea aranja o întâlnire cu românca ajunsă vedetă la Hollywood:

“Domn: Da’ cu Ghenea n-ai mai vorbit, nu, pe Facebook?

Lavinia Mariana Despina: Vorbesc pe BBM cu ea, vorbesc tot timpu’.

Domn: Hai că vorbim după masă, te sun.

LMD: Bine, hai, te pup, pa-pa”.

Tarifele erau negociabile, la nevoie

Tarifele de 1.000-2.000 de euro deveneau negociabile, mai reiese din referatul procurorilor. Uneori, fetele se mulţumeau cu 150-200 de euro.

Discuţii codificate despre droguri

Fetele aduc vorba şi despre droguri în interceptări.

Lavinia Mariana Despina: O drogată nu îmi face mie asta!

Ana: Băi, dar eu nu înţeleg! Cum puii mei. Ce i-au făcut ăştia? Ea a fost plecată pe trei zile, pe o mie, şi acum face figuri?

Ioan Niculae vorbeşte codificat:

Ioan Niculae: Da, că aia când se îmbată se f… cu cine îi iese în cale.

Diana Gureşoaie: Ee, nici chiar aşa, exagerezi.

I.N.: Când se îmbată, nu mai gândeşte, ştii tu ce zic.

D.G.: E, aşa e, când se îmbată, nu mai…

I.N.: Eu vorbeam de altceva.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *