O avocata din Alba a vrut sa-si buna botox dar si-a luat o mare teapa

În urmă cu aproximativ doi ani, avocata Raluca Crişan a decis să-şi injecteze toxină botulinică în diverse zone ale feţei, apelând la medicul chirurg plastician Oancea Adrian. Avocata susţine că imediat după intervenţie faţa a început să i se umfle. Starea ei de sănătate s-a agravat brusc,  iar faţa i-a paralizat, relatează Monitorul de Alba.

RTEmagicC_avocata-desfigurata.jpg

Femeia a fost internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a aflat că doctorul nu i-ar fi injectat botox ci o substanţă chinezească, neautorizată, mult mai ieftină.

Avocata se chinuie de atunci să repare greşeala. A făcut mai multe tratamente şi acum reuşeşte să-şi mişte aproximativ 70 la sută din muşchii feţei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *