Reactia Anei Mocanu cand a aflat cu cine a fost inlocuita

Recent, Ana Maria Mocanu și Loredana Chivu au fost scoase din schema emisiunii ”Un Show Păcătos” și ”împrăștiate” în alte proiecte ale Antenei. Roșcata pare că a reușit să treacă peste acest moment.

10-amm_3_8e1cf24e92

Ana Maria Mocanu nu pare să-i poarte pică noii asistente a lui Capatos, Andreea Tonciu, care va face echipă cu o altă fostă-actuală asistentă, Daniela Crudu.

Mai mult, roșcata lasă să se înțeleagă că nutrește sentimente de prietenie și admirație față de Tonciu, așa că la una dintre postările pe Facebook ale fostei iubite a lui Mitea, Ana Maria a comentat cât se poate de favorabil, spunându-i că este sexy și că o iubește.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *