Mischa a atras toate privirile la prima aparitie dupa ce a nascut

Misha, soția lui Connect-R, a născut în urmă cu un an și, de atunci, prioritățile ei s-au schimbat, așa cum era și firesc. Cu muzica însă în sânge, blonda a revenit pe scenă cu un nou proiect muzical alături de DJ Sava.

DSC4207_5d40f815b5_wk

Show-ul pe care aceasta l-a susținut într-un club din Capitală i-a cucerit pe cei prezenți, mai ales că Misha a revenit cu un nou look și cu un trup plin se senzualitate.

Artista a lansat, recent, alături de DJ Sava, piesa ”Te strig”, care se anunță a fi un mare succes. Soția lui Connect-R și-a lăsat fără suflare audiența, aseară, când a apărut pe scenă, pentru prima dată de când a născut.

Cu silueta de felină, recuperată în ultimele luni, după ce mulți și -au dat coate că aceasta s-ar cam fi îngrășat în urma nașterii, și cu o privire aproape hipnotică, Misha a încins scena din clubul bucureștean.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *