Sorana a iesit pe plus dupa divort

Sorana a trecut cu bine peste divorţul de fostul soţ, produs în vara anului trecut. Ea şi-a relansat cariera muzicală, iar în februarie îşi va deschide cel de-al doilea local.

06-tifet-maini-sorana-sexy_8ced7b5fcc

A suferit luni bune din cauza soţului infidel de care a divorţat în vara anului 2014. Însă, odată ce a făcut acest pas şi a revenit la numele de fată, Mohamed, Sorana (ex-A.S.I.A.) a lăsat în urmă trecutul şi s-a pus pe treabă. Ea şi-a relansat cariera muzicală şi, totodată, a intrat în afaceri.

“M-am asociat cu cea mai bună prietenă a mea din copilărie, la un restaurant din centrul Capitalei, iar în februarie vom deschide un altul, în Paradisul Verde, ambele cu profil internaţional. Pe lângă muzică, este lucrul care-mi place cel mai mult. Şi părinţii mei au avut un restaurant şi ştiu ce trebuie făcut”, a mărturisit Sorana pentru Libertatea.

Tânăra intenţionează totodată să şi cânte, împreună cu trupa sa, în noul local pe care-l va deschide.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *