Uite ce e in stare sa faca Daniela Crudu pentru 500 de euro!

Coprezentatoare la SuperBingo Metropolis, Daniela Crudu a reuşit să înhaţe un salariu frumuşel, care sare de 1.000 de euro, asta, după ce ani buni s-a mulţumit cu doar 300 de euro dobândiţi contra prestaţiilor sale dezinhibate la “Un show păcătos”.

12_13_cruduta-02_tifetz_9c30b0e9ae

Şi cum, iată, în 2015 îi merge din bine în mai bine, Cruduţa a adăugat peste mia de la Bingo cei 300 de euro de pe vremuri şi ceva în plus.

Potrivit surselor noastre din Antena 1, Daniela ar fi primit pentru revenirea în echipa lui Capatos în jur de 500 de euro, echivalentul salariului Loredanei Chivu, scoasă momentan din cărţi. Atât Ana Mocanu, cât şi Loredana câştigau lunar în jur de 500 de euro fiecare.

În timp ce Ana i-a păstrat, în calitate de asistentă a matinalului de la Antena Stars, cei ai colegei sale s-au reportat şi au intrat pe statul de plată al Cruduţei. Aşadar, păcatele asistentei veterane au un preţ… nu tocmai piperat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *