Constienta ca arata deplorabil, Andreea Antonescu a declarat ca s-a gandit sa isi scoata doua coaste

In perioada in care era in „Andre” si toata Romania o iubea, Andreea Antonescu dorea sa arate perfect! Cantareata considera ca aspectul fizic este foarte important si orice imperfectiuni trebuie eliminate.

media_141926735184086700

„Imi aduc aminte ca nu eram multumita deloc de felul in care aratam. De multe ori, cand ma uitam in oglinda, mi se parea ca sunt grasa. Cei de langa mine imi spuneau ca exagerez, dar eu nu stiam ce sa mai fac ca sa am abdomenul plat. Asa se face ca, la un moment dat, am vrut sa imi scot doua coaste! Nu se mai intelegea nimeni cu mine, imi doream un trup de viespe si doar o interventie chirurgicala ma putea ajuta sa scap de demonii pe care ii aveam in cap! Noroc ca, pana la urma, m-am linistit! Ma interesasem si cand am aflat cat de dureroasa este o asemenea operatie si ce riscuri viitoare ma asteapta, am abandonat ideea! Si bine am facut, cred ca acum as fi regretat”, a declarat Andreea Antonescu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *