Blondina asta de la noi e hotarata sa aibe fundul perfect

Sexoasa blonda este hotărâtă să atingă perfecțiunea și să obțină un trup ca sculptat, iar pentru asta muncește din greu.

ana_21_6ebe33ec5d ana-mocanu ana-mocanu1_c1e72f2c1e ana-mocanu2

Ea a fost protagonista unei ședințe foto incendiare. ”Păcătoasa” a recunoscut că muncește foarte mult pentru a avea un trup sexy și pentru ca unduirile ei de la miezul nopții să-i înnebunească pe masculi.

”Și pentru că sunt o împătimita a sportului în ultimele 6 luni am fost decisă să îmi mențin formele la stadiul de „perfecte”. Pentru asta l-am ales pe cel mai bun antrenor personal Alexander Florescu, care a stat de 3 ori pe săptămâna și a observat, a corectat modul de execuție al exercițiilor mele. M-a scutit de accidente inutile..A văzut cum reacționez la volumul de efort și mi-a dozat mai corect acest volum să nu cad în situația lipsei de progres..M-a încurajat, motivat și mi-a oferit încrederea de care aveam nevoie… Cu dietă, sport și un stil de viață sănătos poți avea siluetă mult dorită”, a scris Ana pe Facebook.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *