Andreea Tonciu a pus-o la respect pe Sanziana Buruiana

Cele doua s-au certat în urmă cu câteva luni şi o vreme nu şi-au mai vorbit! De ce? Pentru că Sânzi nu ar fi participat la ziua de naştere a Andreei, iar bruneta s-a făcut foc şi pară pe ea.

14-cu-tifet-pe-sus-sanzi-04_b9c73d8cf4

Surse apropiate celor două au spus că, de fapt, blonda nu a fost lăsată de actualul iubit să ia parte la ziua brunetei, pe motiv că Tonciu ar avea o influenţă proastă asupra lui Sânzi! Şi de aici a izbucnit scandalul. Aşa că, după ce s-au certat zdravăn în cercurile lor intime, cele două nu şi-au mai vorbit luni întregi. Apoi, Tonciu a declarat că ea şi-a schimbat anturajul şi că, în fapt, Sânziana îi strică ei imaginea.

Abia au început să-şi vorbească

Într-un final însă, cele două au reuşit să se împace şi au început să vorbească din nou, cel puţin la telefon. Întrebată ce părere are despre noul nas al Andreei, Sânzi s-a abţinut de la comentarii. De frică, după cum chiar ea a recunoscut. Blonda ştie exact ce înseamnă să intri în gura Andreei Tonciu şi ar da bani să nu mai treacă prin aşa ceva.

“Abia m-am împăcat cu Andreea şi nu vreau să intru iar în gura ei. Mi-e frică să nu izbucnească iar scandalul”, ne-a mărturisit Sânzi temătoare, conştientă că orice ar spune ar putea fi folosit împotriva ei.

“Are un nas frumos”, a şoptit ea, fără să se lanseze în aprecieri ostentative. Iar la final a comis- o: “Eu nu m-aş fi operat, pentru că ştiu ce înseamnă o operaţie. Locul tăiat devine mai sensibil”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *