Traian Basescu a dezvaluit care va fi numele nepotului

Mândru nevoie mare, Tarian Băsescu a postat pe contul lui de Facebook un mesaj în care își prezintă nepoțelul, dar și patru imagini cu noul venit pe lume din familie.

base-1_02_4a032d5c9e

„Astăzi, în jurul orei 07.50, s-a născut primul Băsescu. Este sănătos, are 3,4 kg si ţipă!”, se spune în mesaj. Sunt atașate și patru poze”, a scris Traian Băsescu pe contul lui de Facebook.

Mai târziu, șeful statului a dezvăluit și numele pe care cel mic în va purta. „Îl cheamă Radu Băsescu Pricop, în februarie mai vine unul”, a declarat Băsescu, potrivit Agerpres.

Fiica cea mare a președintelui, Ioana, s-a căsătorit în secret, la începutul lunii iunie, la Azuga, cu Radu Pricop, de profesie avocat.Fiica cea mare a preşedintelui a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul. Cei doi s-au căsătorit în 2003, cununia civilă fiind oficiată chiar de Traian Băsescu, primar al Bucureştiului la acea vreme.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *