Asa ajungi cel mai repede la Tonciu!

Nici măcar ea, Andreea Tonciu, nu ştie ce surprize îi rezervă ţara natală. Prea ocupată să ia avionul către Turcia, pentru împăcările cu Mitea, sau spre Litoral, cu turma, bruneta a ratat ocazia de a-şi băga nasul în treburile din Tonciu.

16_tonciu_66758c658d_wk

Tonciu, satul! Căci undeva, în judeţul Bistriţa- Năsăud, există o comunitate de oameni cumsecade, ce convieţuiesc în localitatea care poartă numele celebrei starlete de la Bucureşti. De fapt, mai degrabă ea e cea care poartă numele mai puţin celebrului sat. Sau… Ce-o fi fost întâi, Tonciu sau satul?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *