Vezi aici motivul pentru care a plecat Andreea Antonescu in America

La începutul săptămânii, Andreea Antonescu s-a urcat în avion cu destinaţia SUA. Solista a luat-o şi pe Sienna, fetiţa sa, pentru a-şi vedea tatăl şi pentru a se bucura de o vizită la Disneyland, California. Asta este versiunea oficială.

Untitled-3_48d63e_86fe9449d8

După o perioadă în care relaţia sentimentală dintre solistă şi soţul ei, ce se desfăşoară la o “distanţă” de peste 10.000 kilometri, a intrat pe bursa zvonurilor ce dau ca sigură separarea lor, Andreea (31 de ani) a găsit calea cea mai bună pentru a demonstra că nu e adevărat. Artista a învoit-o pe Sienna de la grădiniţa bucureşteană unde e înscrisă şi au plecat împreună în Los Angeles. Alături de Traian, Andreea a participat, zilele trecute, la o petrecere dată de afaceristul american de origine română Nick Rădoi. Dar asta, spun apropiaţii lor, doar de ochii lumii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *