Inca o nunta in Showbiz. Vezi aici cine renunta la burlacie

Şerban Copoţ, alias Hienă de la Animal X, a decis sa faca pasul cel mare si sa se casatoreasca cu Roxana, frumoasa lui iubita, cu care are si un baietel adorabil.

media_140940469427235000

„Viaţa de familie este extraordinară! Este altceva. Multe bătălii pe care înainte le purtam în van, acum capătă sens. Cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit. Sper să îşi găsească o pasiune care să-i devină şi meserie. Secretul relaţiei noastre constă în sinceritate. Este foarte important să rămâi onest cu partenerul tău.

Aveam 23 de ani când am cunoscut-o pe Roxana. Pot spune că a fost dragoste la prima vedere. Ne iubim, locuim împreună de opt ani de zile, suntem un cuplu sudat. Încă nu ne-am căsătorit. Ne leagă multe lucruri, avem o viaţă trăită împreună, căsătoria se va întâmpla… Anul ăsta, la anul, nu e o prioritate, e o chestie socială. Am cerut-o de soţie, suntem logodiţi. Nunta e o mare bătaie de cap şi nu suntem încă pregătiţi pentru asta, toată energia ne-o concentrăm pe cel mic. Ne mai dorim un copil. Şi oricum o să fie o chestie modestă cu prietenii şi familia”, a declarat Şerban pentru Ring.

Roxana spune că cel mai important lucru într-o relaţie este să nu încerci să îţi schimbi partenerul.

„Să nu încerci să schimbi persoana de lângă tine. Eu l-am cunoscut pe el având o imagine. Păi ce ar fi însemnat să îl schimb eu? De ce aş fi făcut-o? Şerban nu poate fi descris în numai trei cuvinte, dar pot spune clar asta: dintotdeauna a fost extraordinar Şerban, însă de când este tătic, este minunat!”, a completat Roxana.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *