Bodyguardul lui Nutu Camataru si-a lasat maimuta sa conduca BMW-ul

George, bodyguardul lui Nutu Camataru, impartaseste pasiunea sefului sau pentru animale.

media_140931368209264200

Daca in curte la Nutu Camataru s-au descoperit lei, cerbi, ursi si cai, George, supranumit “Box”, nu si-a permis decat un macac micut, originar din Gibraltar. Maimuta il insoteste pretutindeni pe “Box”, iar acesta i-a rasplatit fidelitatea cu o tura cu masina, oferindu-i rolul de pilot. Macacul, imbracat  in scutece, pentru a nu face mizerie, s-a asezat in poala bodyguardului lui Nutu Camataru si si-a intins, curios, labutele pe volanul masinii.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *