Bianca Dragusanu din nou cu verigheta pe deget

La numai şase luni de la divorţ, Bianca Drăguşanu este mai fericită ca oricând. Ea a reuşit să-l recucerească pe Victor Slav, iar acum pozează într-un cuplu fericit şi bine sudat. Atât de strânsă este legătura dintre cei doi, încât Bianca poartă din nou verigheta de la nuntă.

10-dragusanu_e5d7a10ddf_wk

Abia întoarsă din vacanţă împreună cu Victor Slav, Bianca Drăguşanu pare mai fericită ca oricând. Blonda apare într-o fotografie cu verigheta pe deget, semn că porumbeii ar fi revenit la sentimente mai bune.

De altfel, chiar prietena ei, Lavinia, a dat-o de gol pe Bianca atunci când a afirmat că la începutul lunii august, a fost câteva zile la Deva cu Victor Slav şi au petrecut împreună cu naşii lor de cununie, dar şi cu părinţii divei.

“Este posibil ca Bianca să fi oficializat deja relaţia cu Victor Slav în secret. Oricum, ei au spus că vor fi discreţi şi dacă totul merge bine între ei, se duc la Starea Civilă fără să mai facă valuri. Vor să păstreze acest lucru pentru ei, deoarece acum ţin la intimitatea lor şi nu mai doresc expunere. Pe Bianca o caută Cristea în fiecare zi, aşa că vă daţi seama, dacă s-ar fi aflat că se recăsătoreşte, iar ar lua amploare lucrurile în presă”, a spus Lavinia pentru Libertatea.

bianca_victor_60f868_11b18b9be3_wk

A făcut tot posibilul să-l recucerească

La rândul său, după ce a avut o escapadă la Paris cu Cristea, iar Victor a decis să divorţeze, Bianca a recunoscut că va face orice pentru a-şi recuceri fostul soţ: “Eu îl iubesc şi voi respecta decizia lui de a divorţa. Ştiu că am greşit când am plecat cu Adi. Abia acolo mi-am dat seama că îl iubesc pe Victor cu adevărat şi că vreau să rămân cu el tot restul vieţii. Am răbdare, îi las timp, dar până la urmă eu mă voi recăsători cu el, chiar dacă acum a decis să divorţeze”.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit în septembrie anul trecut, nunta lor fiind extrem de mediatizată. Se pare că ei şi-au vândut atunci evenimentul, contul lor rotunjindu-se foarte mult.

După jumătate de an, în martie, cei doi au decis să divorţeze la notar. De atunci însă, au fost văzuţi de nenumărate ori împreună, semn că relaţia lor nu a fost întreruptă definitiv.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *