Andreea Mantea si Cristi Mitrea mai au de stat impreuna 2 luni conform contractului

Andreea Mantea este obligata, prin contract, sa se afiseze, cu castigatorul de la “Burlacita”, timp de trei luni! Pe urma, cei doi pot alege sa o ia pe un alt drum, in cazul in care la mijloc nu ar fi sentimente adevarate!

media_140905755007242800

Surse din culisele reality-show-ului sustin ca Andreea este obligata sa ramana cu castigatorul competitiei doar cateva luni. “Emisiunea a inregistrat un real succes, insa cei care s-au uitat la ea nu stiu si ce se intampla in spatele camerelor de filmat! Astfel, toti cei implicati in proiect, inclusiv protagonista, au semnat un contract prin care le sunt stipulate niste conditii! Printre ele se mentioneaza si cat trebuie sa “dureze iubirea” dupa terminarea formatului! La fel ca si in alte editii ale concursului, Mantea ar urma sa se afiseze cu Cristian Mitrea in jur de trei luni! Asa s-a intamplat si in cazul lui Bogdan Vladau atunci cand a fost ultimul “burlac””, au spus persoane de la filmari.

Cu toate acestea, exista posibilitatea ca, dupa perioada impusa, Andreea si Cristi sa se iubeasca sincer si, atunci, relatia lor sa aiba o continuitate, lucru care i-ar bucura nespus pe fanii celor doi. Daca nu, din show-ul acesta, fiecare a avut de castigat, atat in plan financiar, cat si in privinta imaginii!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *