Smiley si-a refacut viata, la doi ani dupa despartirea de Laura Cosoi

smiley-iubita_19d773f822Au trecut doi ani de când unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, Laura Cosoi şi Smiley, îşi anunţa despărţirea, după o iubire ca-n filme. Frumoasa blondă şi-a găsit rapid consolarea în braţele unui om de afaceri, în timp ce artistul nu dădea semne că este pregătit să facă un astfel de pas. S-a refugiat în muzică, scriind piese inspirate din povestea lui de dragoste cu fosta, a plâns, însă, după două veri de suspine, cântăreţul are motive să zâmbească iar. Smiley ne-a mărturisit că este din nou îndrăgostit, păstrând misterul în legătură cu identitatea celei pe care o iubeşte. Iar legătura lor ar putea fi începutul unui viitor frumos împreună, ca o familie, mai ales că juratul de la „Vocea României” ne-a spus că se vede şi în ipostaza de tătic.

 

Smiley (30 de ani) iubeşte din nou. După doi ani în care nici o femeie nu a reuşit să îi cucerească inima cântăreţului, acum artistul recunoaşte că are pe cineva. Misterios, dar sincer, artistul ne-a dezvăluit faptul că este îndrăgostit, însă nu a vrut să dezvăluie identitatea frumoasei care îl face să zâmbească din nou.

„Stau bine cu dragostea. Este cineva în viaţa mea. Dar nu vreau să dau mai multe amănunte”, ne-a mărturisit Smiley.

Deşi în cei doi ani de când s-a despărţit de Laura Cosoi, s-a speculat că Smiley ar fi avut câteva relaţii, artistul nu a recunoscut niciodată public acest lucru. Ba chiar nega cu vehemenţă existenţa vreunei „iubite”. De data aceasta însă, solistul pare hotărât să îşi asume dragostea pentru noua parteneră din viaţa lui. Iar legătura lor ar putea deveni tot mai puternică, mai ales că Smiley susţine că se vede în ipostaza de tătic.

„Mă văd în această ipostază. De ce nu?”, a mai spus „zâmbăreţul”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *