Cruduta a ramas cu amintiri de la Bacau pentru toata viata. Cicatricea de la spranceana ii va ramane mult timp pe fata

Daniela Crudu si-a spart capul la inceputul lunii mai in timp ce se afla la antrenament pentru o emisiune tv. Bruneta a sperat ca in cateva saptamani ii va trece si nu va ramane cu cicatrice. In zadar insa!

media_140897311653359000

Cruduta a acceptat sa participe la noul sezon “Splash”, insa nu se gandea o clipa ca va avea de suferit pe viitor din cauza unei cazaturi care parea banala la inceput.

media_140897311546549500

La repetitii, la bazin, Daniela a cazut si si-a spart spranceana. Bruneta s-a tratat, s-a pansat si a respectat recomandarile medicului in speranta ca nu va ramane cu cicatrice. Din pacate, dorinta nu i s-a indeplinit! Cruduta a ramas cu un semn de toata frumusetea pe care uneori nu-l poate acoperi in totalitate nici cu make-up.

media_140897311908700500

“Daniela si-a spart spranceana in mai, la antrenamente la sariturile in bazin. I-a trecut rana, s-a inchis, dar semn i-a ramas. Si nu e confortabil. Daniela cauta mereu sa si-l mascheze, sa-l ascunda cu fond de ten si pudra. Probabil, la un moment dat, va apela la un tratament cu laser ca sa scape de cicatrice. Oricum, au trecut vreo patru luni de la incident, daca avea sa i se vindece, se vindeca pana acum. Chiar ea mi-a povestit ca incearca sa mascheze cicatricea cu make-up si de multe ori nu reuseste”, ne-au declarat surse din anturajul Danielei Crudu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *