Monica Gabor nu a renuntat la machiaj nici la biserica din cauza bubelor de pe fata

Monica Gabor a venit in Romania, dupa un an, ca sa-si vada fetita, pe Irina, si sa participe la parastasul de un an al mamei ei, Veronica Bulai. Moni, Ramona si Alina s-au reunit la Bacau, locul in care este ingropata mama lor.

media_140880199962393500

Pe timpul sederii la Bacau, Monica a preferat sa stea mai mult inchisa in casa, cu sora ei, Alina, pe cand Ramona a fost la cimitir sa aprinda lumanari si sa-si planga mama.

 Fosta doamna Columbeanu si-a facut aparitia vineri seara, la Biserica Catolica din zona Nord a Bacaului, acolo unde mama ei obisnuia sa participe la slujbe. Cele trei surori au luat parte la slujba, au impartit batiste si lumanari si au vorbit cu preotul pentru parastasul ce avea loc sambata la cimitirul Sarata, unde se afla mormantul Veronicai Bulai.

Monica a reusit sa atraga toate privirile celor prezenti in biserica. Unii au criticat-o pentru ca si-a permis sa se fardeze si sa se rujeze la slujba

Fosta doamna Columbeanu a incercat sa-si acopere cu „galeti” de fond de ten si pudra urmele lasate de acneea severa de pe fata, de care a suferit in trecut. Moni are si azi probleme mari cu tenul, necazurile incepand inca din adolescenta, iar atunci satena a apelat la un medicament extrem de periculos ca sa scape de cosuri. Tratamentul pe care l-a urmat poate provoca depresie puternica si chiar suicid. Cand a ajuns in America insa, Moni a urmat o cura de detoxifiere, si a reusit sa-si curete tenul.

Din pacate, insa, urmele afectiunii au ramas, sub forma unor gauri adanci in tenul frumoasei moldovence.

Monica, Ramona, Alina si tatal lor, Emil Gabor, i-au facut sambata parastasul de un an al Veronicai Bulai.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Monica Gabor nu a renuntat la machiaj nici la biserica din cauza bubelor de pe fata

  1. Oamenii aia din biserica mai bine isi vad de viata lor in loc sa o critice pe biata fata. Ea avea ditamai supararea, nu statea de gura lumii, care nu mai poate de machiajul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *