Bianca Dragusanu e pregatita sa se recasatoreasca cu Victor Slav

Bianca Dragusanu a marturisit la Poftiti pe la noi ca ar putea sa se casatoreasca in viitorul apropiat cu Victor Slav din nou. Ea a povestit cu Nea Marin despre anul trecut cand au filmat impreuna si Bianca profita mult de prezenta lui Victor, spre exasperarea lui Nea Marin. Bianca a marturisit ca atunci era o femeie ce urma sa se casatoreasca si care era foarte stresata. Acum, insa, Bianca sustine ca situatia s-a schimbat complet: „Am trecut printr-o casatorie, ma pregatesc pentru una nou”, a lasat Bianca sa se inteleaga ca ar urma sa se recasatoreasca cu Victor.

bianca_dragusanu_11_5c5ee23d26

Ba mai mult, Bianca isi doreste si un copil si deja lucreaza la asta

„Mi-as dori sa raman insarcinata, mi-am facut eu niste calcule, in luna august si luna noiembrie daca raman s-ar putea sa fac fetita”, a spus Bianca la Antena 1.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *