Simona Sensual a incins plaja cu fundul ei

Nu trece weekend din această vară în care Simona Sensual, sau pe numele real Simona Suhoi, să nu se răsfeţe pe nisipul de la mare su la piscina. Roşcata şi-a etalat trupul făcut parcă pentru păcat, la malul marii, şi s-a lăsat imortalizată în ipostaze sexy si provocatoare care ar baga orice mascul in boala.

simona-2_01

simona-4

Pe contul ei de Facebook, Simona a postat câteva imagini care pun bărbaţii pe jar. Într-una dintre ele, vedeta stă cu spatele la „public”, arătându-şi fundul sexy şi coapsele tonifiate. Prietenii ei de pe pagina de socializare au fost recunoscători pentru postarea incendiară şi au răsplătit-o cu like-uri şi comentarii.

simona-4

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *