ATENTAT la adresa presedintelui! Sotia lui Dan Voiculescu i-a adresat un blestem greu lui Traian Basescu

Sotia mogulului antenelor, Dan Voiculescu, fost am de afaceri si patron al grupului Intact, continua razboiul inceput de sotul ei impotriva presedintelui. In scrisoarea deschisa catre femeile din Romania, ea il ataca dur pe Traian Basescu si modul in care a fost judecat dusmanul sau de moarte, Dan Voiculescu.

dan-voiculescu

În deschiderea scrisorii, soţia lui Dan Voiculescu face referire la preşedintele Traian Băsescu şi la mesajul pe care acesta i l-a transmis, în urmă cu câteva luni, senatoarei Gabriela Firea:

„Eu sunt cea care mă aflu în situaţia de a nu-mi mai găsi bărbatul acasă, aşă cum a ameninţat Băsescu la TV o senatoare. Nu i s-a întâmplat ei, şi poate nici dumneavoastră. Dar dacă credeţi că nu urmaţi, atunci staţi liniştite, dormiţi fără griji. Eu nu mai pot. Mor şi apoi mă trezesc în fiecare clipă, de aproape doi ani, gândindu-mă că s-ar putea să fie ultima petrecută lângă omul meu. E trist, foarte trist!, scrie Liana Voiculescu.

În continuarea scrisorii deschise, soţia omului de afaceri se declară mândră şi consideră că acesta este singurul adversar de temut pe care l-a avut vreodată preşedintele Băsescu.

„Cu toate acestea, ca să ai lânga tine pe cel mai puternic bărbat din ţara asta e foarte mult. El e singurul care a mers până la capăt în lupta cu Băsescu şi a stat constant în bătaia puştilor acestuia.

Dar chiar şi aşa, având toate forţele supreme ale statului, serviciile secrete, vârfurile justiţiei, Băsescu a reuşit cu greu să-i suprime libertatea”, scrie soţia lui Voiculescu.

De asemenea, Lina Voiculescu face afirmaţii deloc plăcute la adresa şefului statului, despre care spune că nu are „NIMIC SFÂNT” şi pe care speră să îl pedepsească Dumnezeu:

„Doamnele mele, mărturisesc că eu n-am să-i fac nici un rău faptic, eu doar îl rog pe DUMNEZEU să-i dea atât cât merită, lui, familiei lui, cât şi tuturor acelora care într-un mod mârşav au contribuit la condamnarea lui Dan Voiculescu şi a colegilor săi„, este blestemul Lianei Voiculescu.

FINALUL UNUI PROCES DE 6 ani

Dan Voiculescu, unul dintre cele mai importante şi, deopotrivă, influente personaje de după anul 1989, numit de mulţi chiar “securistul lui Ceauşescu”, a ajuns după gratii, vineri, la finele unui proces-maraton, care s-a întins pe durata a şase ani. Magistraţii l-au condamnat pe “Mogul” la zece ani de puşcărie cu executare în “Dosarul ICA”.

Speranţe de LIBERTATE

Omul de afaceri Dan Voiculescu va împlini, zilele acestea, 68 de ani. O vârstă la care cei zece ani de condamnare primiţi ieri intră serios la apă. Cu alte cuvinte, pentru că are peste 60 de ani, “Mogulul” va putea cere eliberarea condiţionată peste exact 3 ani, 3 luni şi 10 zile de detenţie, solicitare care, la vremea respectivă, va fi analizată de o comisie a penitenciarului în care îşi va ispăşi pedeapsa.

În cazul în care va scrie vreo carte în spatele gratiilor sau va munci, Voiculescu va putea cere să fie pus în libertate şi mai devreme, deoarece sporurile primite corespunzător activităţilor sale vor fi scăzute din pedeapsa calculată conform vârstei lui. În puşcărie, “Mogulul” va trebui să-şi pregătească apărarea pentru alte două dosare – de şantaj şi complicitate la şantaj -, care sunt în cercetare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *