Alex Velea si-a inlocuit tatuajul cu Ana cu chipul Antoniei

Când lumea nici măcar nu îşi imagina că între Alex Velea şi Antonia ar putea fi ceva mai mult decât o amiciţie, artistul îşi scosese deja de pe antebraţul stâng tatuajul cu Ana, care îi era pe atunci soţie.

velea-1_01_2f5251e67f

Iar după divorţul pronunţat în cursul acestui an, Velea şi-a făcut un nou desen, pentru care a suportat destulă durere şi care pare să reprezinte chipul Antoniei, femeia alături de care se declară fericit şi care îi va dărui un copil la sfârşitul acestui an.

L-ar fi costat 6.000 de RON ca să scape de FOSTA SOŢIE

Conform aceleiaşi surse, desenele permanente de pe corp nu se pot şterge imediat, ci sunt necesare mai multe sesiuni de „curăţare”, iar o metodă mai puţin dureroasă este cea cu laser. Numărul şedinţelor depinde însă de cerneala folosită şi se încadrează între patru şi 12 sesiuni, cu preţuri ce pot ajunge şi la 50 de lei/cmp. Astfel, un tatuaj de 10×10 cm costă 500 de lei/sesiune, iar în final, după 12 şedinţe, preţul final ajunge la 6.000 de lei. Acoperirea unui tatuaj ajunge însă la doar câteva sute de lei.

velea-3_02

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *