Vezi aici ce venituri au candidatii la presedintie!

Victor Ponta deţine trei apartamente în Bucureşti

Prim-ministrul Victor Ponta are, conform declaraţiei de avere, mai multe proprietăţi, precum şi o sumă frumuşică de bani. Acesta este deţinătorul unui teren de aproape 1.400 mp în judeţul Gorj, pe care se află şi o casă modestă de 60 mp.

ponta5545455_63884600

 

În plus, mai are trei apartamente în Bucureşti. Două dintre acestea i-au revenit în urma activităţii în avocatură, fiind dobândite prin lichidarea patrimoniului propriului cabinet de avocatură. Cel de-al treilea apartament este deţinut împreună cu soţia sa, Daciana Sârbu.

De asemenea, premierul este titularul şi a trei conturi în bănci, două în lei şi unul în euro. Cele în lei însumează 17.000, iar cel de-al treilea, 53.000 de euro. Premierul mai este proprietarul şi a două autoturisme. În ultimul an a înregistrat venituri de aproximativ 75.000 de lei.

Klaus Iohannis deţine şase imobile

Klaus Iohannis este proprietarul a nu mai puţin de şase imobile. Primarul Sibiului are trei case şi trei apartamente, cinci dintre ele achiziţionate împreună cu soţia sa, între 1997 şi 2007.

În schimb, preşedintele PNL nu are nici un autoturism, ci se deplasează cu maşina Primăriei. În bănci, acesta are câte un cont în euro, dolari şi lei, în care sunt sume de 13.500 de euro, 9.000 de dolari, respectiv 90.000 de lei. În ultimul an a încasat 150.000 de lei.

Viorel Cataramă are 130 de milioane de euro

Viorel Cataramă se retrăsese din politică în urmă cu ceva ani, însă se pare că vrea să se relanseze.

El este cel mai bogat dintre candidaţi, cu o avere de peste 130 de milioane de euro, provenită din afacerile cu mobilă şi din investiţii imobiliare, conform unui top realizat de o revistă cu profil financiar.

Cristian Diaconescu are case şi terenuri de mii de metri pătraţi

Cristian Diaconescu este şi el proprietarul a două terenuri, unul la Bucureşti, de 360 mp şi altul în judeţul Argeş, de 2.400 mp.

În plus, deţine două apartamente şi două case, în Argeş şi în Bucureşti. Fostul ministru de externe conduce un autoturism nemţesc de lux, din 2011. Colecţionar de artă, deţine trei tablouri estimate la 6.000 de euro.

Liderul PMP are mai multe conturi în lei, euro şi dolari, toate deschise la aceeaşi bancă, însumând peste 200.000 de lei şi 5.000 de euro.

Kelemen Hunor investeşte în pământuri

Kelemen Hunor este proprietarul a nu mai puţin de şase terenuri, dintre care două agricole. Deputatul mai deţine şi trei case, două în Harghita şi una în Cluj, toate de peste 100 mp şi conduce o maşină din 2004.

Hunor este un admirator al artiştilor contemporani, deţinând lucrări ale acestora în valoare de 6.000 de euro.

Conturile sale în bancă însumează peste 150.000 de lei şi 800 de euro. Singurul său venit este cel de la Camera Deputaţilor şi se ridică la aproximativ 60.000 de lei în ultimul an.

Călin Popescu Tăriceanu e fan al maşinilor clasice

Călin Popescu Tăriceanu este proprietarul a două terenuri la Snagov, pe unul din ele fiind construită o casă de vacanţă. De asemenea, preşedintele Senatului deţine şi două apartamente în Bucureşti, precum şi unul la Năvodari.

Recunoscut ca un colecţionar al maşinilor clasice, fostul premier se mândreşte cu cele cinci astfel de bijuterii pe patru roţi, dar şi cu o motocicletă.

Conturile sale însumează aproape jumătate de milion de euro. Din activităţile ultimului an, Tăriceanu a acumulat nu mai puţin de 60.000 de lei.

Dan Diaconescu preferă banii cash, aşa că nu deţine conturi în bănci

Dan Diaconescu este unul din cei mai bogaţi pretendenţi la şefia statului. Deţine nu mai puţin de 11 terenuri intravilane şi 7 spaţii comerciale.

Dan Diaconescu a vândut în 2013 zece bunuri imobile, pentru care a primit aproape 1,7 milioane de euro.

Se pare că fostul patron de televiziune îşi ţine toată averea în bani cash, pentru că în declaraţia de avere depusă la BEC în acest an nu a stipulat că ar deţine vreun cont în bănci.

Ioan Ghişe are venituri doar de la Parlament

Ioan Ghişe este proprietarul a trei terenuri, dintre care unul agricol, în judeţul Cluj, precum şi a unei case în Braşov.

Conduce o maşină modestă, din 2004 şi nu are nici un ban în cont. Singurele sale venituri din ultimul an sunt cele acumulate din retribuţia de deputat, aproape 65.000 de lei pe an şi 1.400 de lei din activitatea de profesor al SNSPA.

Cătălin Predoiu colecţionează artă şi bijuterii

Cătălin Predoiu deţine trei terenuri lângă Bucureşti, la Voluntari, pe unul fiind construită locuinţa sa, şi două autoturisme. Candidatul propus de PDL pentru prezidenţiale este şi el un colecţionar de bijuterii şi obiecte de artă, având cea mai remarcabilă colecţie dintre candidaţii importanţi.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *