O eleva de nota zece de 13 ani a nascut in ziua in care a aflat ca este insarcinata

Politia din Botosani a pornit o ancheta in cazul unei fetite de 13 ani care a nascut in ziua in care a aflat ca este insarcinata.

bebelus_nou_nascut_shutterstock_5801833_68c8411bd5_2ce5ecba62

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Botoșani, Daniela Gheorghiescu, poliţiştii urmează să identifice cine este tatăl copilului, pentru a-l pune sub acuzaţia de întreţinere a unui act sexual cu un minor.

Adolescenta de numai 13 ani care a născut vineri la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Mavromati o fetiţă sănătoasă, se va întoarce în sânul familiei.

Fata care a devenit mămică la vârsta de 13 ani provine dintr-o familie organizată, cu o situaţie financiară bună şi a terminat clasa a VII-a cu media 9,86.

„Am luat legătura cu asistentul social şi cu referentul social de la Primăria din localitatea de domiciliu. Minora provine dintr-o familie organizată, cu o situaţie financiară bună şi după ce se va externa va merge împreună cu copilul în mediul familial. Nu se impune în acest caz instituirea unei măsuri de protecţie”, a declarat Felicia Mihai, şef Complexul de Servicii Comunitare din cadrul DGASPC.

Fata de 13 ani a început să se simtă rău vineri, iar familia acesteia a sunat la Ambulanţa. Copila a spus că o doare abdomenul, iar iniţial au existat bănuieli că ar avea o tumoră.

În urma investigaţiilor făcute de medicii de la pediatrie, fata a fost trimisă la Spitalul Judeţean pentru o ecografie, care a arătat că este însărcinată.

Fata a fost trimisa la secţia de obstetrică şi ginecologie, iar la câteva minute după internare a născut o fetiţă de 2.490 de grame.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *