Transporta aproape 700 de kg de banane, fără documente legale

bananePolițiștii din Târgu Ocna aflați la data de 27 iulie a.c., în jurul orei 7.30, în serviciul supraveghere și control a traficului rutier, au oprit pentru verificări o autoutilitară, la volanul căruia au identificat un bărbat de 44 de ani din județul Vrancea.

Din verificări a rezulatat că cel în cauză transporta 680 kg de banane, în valoare 1.360 lei, fără a deţine documente de provenienţă și transport.

Polițiștii de investigarea fraudelor, care au preluat verificările. au luat măsura confiscării valorice a fructelor, iar față de conducătorul auto s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1000 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *