Gheorghe Ghiorghiu si-a tras gagica cu sani imensi

Gheorghe Gheorghiu a devenit celebru în urma refrenului piesei “Unde dragoste nu e, nimic nu e”. Acesta pare a fi şi motto-ul după care se ghidează în viaţă simpaticul solist, căci, iată, el trăieşte o nouă poveste de iubire.

vedete-gigi-iubita_2_b23adffd89_wk

Gigi, cum îi spun prietenii cântăreţului, s-a bronzat în weekendul trecut pe plaja din Venus, alături de o frumuseţe de fată. Aleasa lui, Simona, e o brunetă a cărei apariţie le-a furat privirile turiştilor de pe Litoral.

De la distanţă, se putea vedea cu ochiul liber că Gheorghe Gheorghiu şi noua lui cucerire nu sunt simpli amici, ci chiar iubiţi.

Bruneta l-a cunoscut pe solist la începutul acestui an, când el se afla în Canada, în turneu. Dacă atunci cei doi au schimbat doar câteva cuvinte, acum, când bruneta s-a decis să vină în România, “porumbeii” au dat frâu liber sentimentelor şi nu s-au mai opus iubirii.

Femeia l-a cunoscut chiar şi pe tatăl artistului, aflat şi el la plajă cu grupul de prieteni ai lui Gheorghiu. Discret din fire, solistul nu a dorit să ofere detalii despre noua sa cucerire, preferând să-şi trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioşilor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *