Antonia renunta la Maya de dragul lui Velea

Însărcinată în trei luni şi jumătate, Antonia e în stare să facă orice pentru a deveni cât mai repede o femeie liberă. Ar renunţa şi la custodia fetiţei sale, dacă soţul ei italian, Vincenzo Castellano, îi acordă divorţul din vina ambelor părţi.

anto

 

Antonia şi Vincenzo au trăit o iubire ca-n filme aproximativ cinci ani, timp în care au devenit părinţii unei superbe fetiţe, Maya. Doar că povestea lor de iubire s-a stins atunci când un alt bărbat, Alex Velea, i-a cucerit inima frumoasei artiste.

Cântăreaţa şi noua ei cucerire s-au ferit să-şi recunoască relaţia până zilele trecute, când Antonia şi Alex au anunţat că vor deveni părinţi. Doar că ei nu se pot bucura din plin, dat fiind faptul că în acte frumoasa solistă este încă o femeie măritată, ceea ce o împiedică să-şi oficializeze relaţia cu Velea.

Cel puţin aşa se explică propunerea incredibilă pe care Antonia i-a făcut-o încă soţului ei, Vincenzo Castellano.

Vincenzo nu e de acord cu acest târg

Potrivit unor apropiaţi, artista a anunţat că este dispusă să renunţe la custodia Mayei, pe care în prezent o dispută prin tribunal cu italianul, contra unui divorţ rapid, din vina ambelor părţi.

“Deja hârtiile sunt făcute. Mai trebuie doar ca acestea să fie semnate. Antonia e de acord ca fata să rămână în Italia, mai ales că va avea dreptul s-o vadă oricând, cu condiţia însă să-i acorde divorţul cât mai repede. Doar că Vincenzo nu este de acord cu un divorţ din vina ambelor părţi, cum vrea ea, ci doar din culpa ei. Antonia se grăbeşte să divorţeze cât mai repede, ca să se mărite cu Velea”, a mărturisit, pentru Libertatea, o persoană din anturajul italianului.

La rândul său, socrul Antoniei, Ciro Castellano, a recunoscut pentru Libertatea faptul că frumoasa cântăreaţă a venit cu propunerea de a renunţe la custodia fetiţei dacă i se acordă divorţul pe cale amiabilă, din vina ambelor părţi.

Naşul Lucian Mitrea nu va boteza copilul lui Alex

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au fost naşii de cununie ai lui Alex Velea cu Ana, care au divorţat anul trecut. Întrebat dacă intenţionează să boteze copilul lui Velea, chiar dacă nu se va naşte din căsătoria cu fina lor, Ana, impresarul Lucian Mitrea a fost categoric:

“Nu se pune problema de aşa ceva. Eu nu vreau să mă implic în problemele astea!”, a declarat Lucian Mitrea, luat prin surprindere.

Totuşi, Andreea Bănică a postat mai târziu pe contul ei de socializare un mesaj de felicitare pentru cei doi viitori părinţi, spunând că un copil este mereu o binecuvântare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *