What’s Up lucreaza nonstop impreuna cu iubita…sa faca copii

“Taxi”, “Iarna pe val”, “K la Meteo”, “Arme” sunt hiturile care l-au adus rapid pe What’s Up în primele poziţii ale topurilor muzicale. Toată lumea îi ştie numele, însă mai nimic despre el. Într-un interviu, cântăreţul, dar şi logodnica sa îşi spun povestea de iubire.

vedete-WHATSUP-db140581_91a0ed7d1c

Când te căsătoreşti cu Simina?

What’s Up: Vrem să ne căsătorim anul viitor. Avem mii de scenarii legate de nunta noastră, ce-i drept, nu am gândit ţinutele vestimentare, dar nu credem că asta poate fi o problemă. La cât de spontani suntem, nimic din ce vom plănui azi nu va rămâne aşa în final.

Care-i povestea voastră?

Simina: Ne-am cunoscut acum 4 ani şi jumătate, eram nişte copii cu vise mari în care am crezut fără abatere din prima clipă. Am fost doi oameni care s-au plăcut atunci când fiecare a avut mai mare nevoie de celălalt. A fost dragoste la prima vedere. Am avut suişuri ş i coborâşuri în relaţie, dar îmi cunosc foarte bine bărbatul. Mereu va realiza repede cum stă treaba şi va îndrepta situaţia, indiferent de scenariu.

Urci pe scenă, atunci când nu eşti plătit?

Refuz să aduc beneficii gratuite celor care nu merită. Pentru public recunosc că am cântat şi voi mai cânta, indiferent de situaţie. Pretenţiile mele sunt mici, aşa cum eu urc pe scenă pentru a-mi onora contractele, am aceeaşi pretenţie de la organizatori.

Locuiţi cu chirie ori v-aţi luat casa voastră?

Am locuit în casa noastră, ne-am mutat cu chirie, acum ne-am întors la părinţi. Nu prea am avut noi stare. Dar acum plănuim să ne mutăm cu familia la casa noastră, să stăm toţi împreună şi să avem grijă unii de alţii.

Copiii când vor veni în viaţa voastră?

Când vor ei. Noi lucrăm fără oprire să facem copii.

Lângă cine ţi-ai făcut ucenicia?

Am început de mic să scriu versuri. Visul meu era să devin poet. În clasa a II-a am publicat primele versuri, în revista “Clopoţel”. Şi acum mai am acel număr. La 13 ani am ajuns în Atomic TV, dar la 17 ani, postul s-a închis. La 22 de ani am ajuns să-mi fac “şcoala” alături de Marius Moga.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *