Ramona Gabor se muta in America

De când s-a mutat în Dubai, Ramona Gabor a trăit numai pe picior mare, lăsând impresia că a nimerit chiar în Paradis.

vedete-ramo-gabor-03_e17300b674

Asta pentru că are un iubit miliardar, care-i satisface toate poftele. Însă, de ceva timp, “diva” îşi caută de lucru în America, acolo unde se află sora ei, Monica, cea care, alături de iubitul său chinez, “Mr Pink”, o ajută pe Ramona să-şi găsească nişte contracte de imagine avantajoase din punct de vedere financiar.

Iubitului Ramonei, Ahmad Daham, nu prea-i surâde însă planul brunetei, o eventuală reuşită a acesteia însemnând să-i ţină despărţiţi o perioadă destul de mare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *