Adelina Pestritu si Speak se gandesc deja la nunta

E clar că Adelina Pestriţu (27 de ani) şi Speak (28 de ani) sunt suflete pereche! În trei luni, de când sunt împreună, relaţia lor a evoluat atât de mult, încât frumoasa brunetă şi iubitul ei vorbesc deja despre căsătorie şi despre copii. E semn că, după episodul Liviu Vârciu, a ieşit din nou soarele pe strada vedetei de la Kanal D.

SPEAk

Care e starea de spirit a Adelinei? “Sunt foarte fericită! În momentul de faţă am tot ce-mi doresc. Nu-mi lipseşte absolut nimic!”, ne-a declarat ea. Iar asta spune tot. Speak, pe numele său real Ştefan Sprianu, e ceea ce-i lipsea ca să fie împlinită.

În doar trei luni, îndrăgostiţii par să fi trecut prin etape pe care alte perechi le parcurg  în ani întregi. Stau împreună, când la ea, când la el, şi discută foarte serios despre viitorul lor.

“De când ne-am cunoscut, n-a fost noapte în care să stăm unul fără celălalt, la mine sau la el. Mai mult la mine”, ne-a mărturisit Adelina, dându-ne câteva detalii interesante şi despre nunta pe care o visează, dar şi despre copiii pe care plănuieşte să i-i dăruiască lui Speak: “Eu sunt adepta petrecerilor fastuoase, prin urmare, nunta va fi cu foarte mulţi invitaţi. Ştefan este însă o persoană mai discretă, lui i se potriveşte o petrecere pe malul mării. Nu-mi displace nici ideea aceasta, vom decide împreună. Cât despre copii… Aş vrea doi băieţi sau o fată şi un băiat, gemeni. El mi-a spus că are în familie gemeni, deci există această posibilitate”.

Iubitul o alintă «Corcoduşa»

Până să facă paşi concreţi către întemeierea unei familii, Adelina – pe care am aflat că iubitul ei o alintă “Corcoduşa” – va pleca pentru prima oară în concediu cu Speak.

Emisiunea pe care o prezintă vedeta la Kanal D tocmai a intrat în vacanţă, iar cei doi şi-au planificat câteva zile de relaxare în Tenerife. “Va fi o săptămână de neuitat, cu siguranţă”, ne-a mărturisit Adelina.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *