Desi castiga o gramada de bani, Conect-R nu isi plateste dansatorii

Relu Mihalache, alias Connect- R, câştigă anual peste 400.000 de euro din concerte şi 50.000 de euro de la Antena 1, însă minte cu neruşinare când susţine că încă locuieşte într-o garsonieră modestă.

vedete-connect-R-trupa-okis_37c13e05e5

Reporterii ziarului Libertatea au aflat că el s-a mutat de ceva vreme la mai bine şi că vechea locuinţă i-a închiriat-o unui dansator de-al său care tocmai s-a însurat.

Numai că Relu îi cere bărbatului suma de 150 de euro lunar, în condiţiile în care acesta nici nu stă pe roze cu banii, deoarece Connect-R îl ia la concerte foarte rar.

“Solistul le zice celor patru dansatori ai săi că n-are bani să-i plătească la spectacole, aşa că ia doar câte doi”, ne-a spus un apropiat de-al artistului.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *