Rapidul ar putea fi salvat de un investitor din Republica Moldova

La partida Rapid – CSU Craiova (1-0), de aseară, din barajul pentru optimile de finală ale Cupei Ligii, a fost prezent un potenţial investitor la gruparea giuleșteană. Acesta este din Republica Moldova și se numește Valerii Moraru. Împreună cu soţia sa, Violeta, afaceristul a cumpărat fabrica de bere Azuga, în prezent Aguga Waters, şi îmbuteliază apa minerală Perla Covasnei. Conform Top 300 Capital, cei doi soţi au o avere de peste 300 de milioane de euro.

moraru

Valerii Moraru a dorit să se implice şi la ”U” Cluj şi la Poli Timişoara, dar n-a găsit uși deschise. Moraru urmează să se întâlnească în zilele următoare cu Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului, care este acum în concediu şi urmează să se întoarcă luni din Grecia.

Echipa lui Moraru a luat deja legătura cu doi antrenori. Coordonator ar fi Ion Butoi, fostul preşedinte al Concordiei Chiajna. Acesta a mai lucrat în conducerea Rapidului, în perioada în care Dinu Gheorghe – ”Vamă” era oficial al echipei de sub Podul Grant.

Clubul Rapid a mai fost în mijlocul unor tentative de a fi vândut, în discuții fiind ba un investitor arab, iar mai recent, în ultimele săptămâni, italianul Angelo Massone. Ambele discuții s-au dovedit a fi neserioase.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *