Vrei masina puternica dar ai bani putini? Poti cumpara noul Dodge SRT Hellcat

Este cel mai puternic muscle car lansat vreodata, propulsorul sau V8 de 6.2 litri punand la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 707 CP. Reuseste sa impresioneze intr-un mod placut si la capitolul manevrabilitate, in special multumita suspensiei dotate cu amortizoare reglabile in trei moduri diferite. Cat despre forta de franare, discurile Brembo cu dimensiuni de pana la 15.4 inch isi vor face intotdeauna datoria. Doar se numara printre cele mai mari instalate vreodata pe un model din gama SRT, dupa cum afirma si cei de la Dodge.

dodge-socheaza-cu-pretul-noului-challenger-srt-a9ca51a0dfe802e2d4-940-0-1-95-1

Apoi, ar mai fi si aspectul exterior. Prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata, capota ventilata a motorului, admisia trasa prin „interiorul” unuia dintre cele patru faruri si modificarile aduse partii posterioare, toate aceste detalii transforma noul Challenger SRT Hellcat – caci despre el este vorba, intr-unul dintre cele mai masculine automobile din istoria omenirii. Asta in timp ce interiorul a fost accesorizat cu numeroase dotari premium, atat de confort, cat si de siguranta, pentru a-si gazdui oaspetii in cele mai bune conditii.

dodge-challenger-srt-hellcat-59b35196662082d87e-940-0-1-95-1

Dar nu. Nici motorul supraalimentat, nici performantele in linie dreapta sau viraje si nici macar design-ul nu reprezinta punctul forte al fascinantului muscle car american. Daca este sa ne intrebi pe noi, cea mai buna parte cu privire la noul Dodge Challenger SRT Hellcat o reprezinta pretul sau de achizitie: de la 59.995 dolari. Un calcul rapid releva faptul ca ai de platit numai 84.72 dolari per cal putere, in timp ce cuplul maxim de aproximativ 880 Newton-Metri este oferit gratuit, din partea casei. Sa mai zica cineva acum ca astia de peste Ocean sunt baieti rai…

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *