Andreea Balan s-a iubit o noapte cu iubitul american in casa lui Keo

Keo e de domeniul trecutului! Andreea Balan traieste o noua poveste de dragoste langa un tanar afacerist american. Cantareata s-a indragostit la prima vedere, sentimentul fiind reciproc. Dupa cateva zile petrecute la Amsterdam, blonda l-a luat pe american si a venit in Romania. S-a dus sa-si sustina concertele, dupa care s-a retras in Bucuresti, chiar la vila pe care o construise si in care se mutase cu fostul iubit Keo.

media_140542153680319800

Paparazzii au surprins-o pe cantareata chiar in momentul in care iesea din vila, impreuna cu iubitul, dupa ce au petrecut o noapte… in doi.

Andreea si-a lasat masina pe mana iubitul american, iar ea a preferat sa stea in dreapta lui. Cei doi au plecat spre mare unde vor petrece cateva zile impreuna.

media_140542152970051400

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *