Iuliana Luciu se mentine frumoasa cu tratamente perverse

În goana după frumuseţe şi păstrarea tinereţii, vedetele încearcă tot felul de terapii, oricât de costisitoare sau de stranii ar fi ele. Iuliana Luciu, de exemplu, face, la un salon din Capitală, un masaj cu tentă destul de perversă.

24-iuliana-luciu-Copyright-Mihai-Stetcu_ANTENA-1_20131104_0_bbfe865c1e

Iuliana Luciu şi-a ajuns din urmă sora mai mare la capitolul frumuseţe, iar acum face tot ce-i stă în puteri ca să se păstreze sexy cât mai mult timp. În fiecare weekend, asistenta Simonei Gherghe la “Acces direct” semnează condica la un salon din Capitală care-şi răsfaţă clientele cu tratamente menite şi să le relaxeze, dar şi să le scape de celulită ori kilograme nedorite. Dintre toate acestea, mezina Luciu preferă masajul japonez şi terapiile faciale cu… găinaţ de privighetoare şi ulei de rechin.

Pe faţă se dă cu… găinaţ

“Îmi place foarte mult să mă răsfăţ în weekend! Întâi, fac o baie în şampanie cu petale de trandafiri, pişcoturi sau ciocolată, apoi, masaj la patru mâini pe tot corpul! Mi-au zis specialiştii că mişcările sincron au rolul de a calma, îndepărtând stresul, şi că după acest masaj se instalează o stare de linişte şi de echilibru mental. Şi chiar aşa este! Câteodată mă ia somnul, iar ei mă lasă să dorm acolo până vine următorul client”, ne-a povestit vedeta de 27 de ani, completând cu un detaliu menit să înfierbânte imaginaţia admiratorilor ei: “Este un masaj pe tot corpul, cum spuneam, aşa că se masează şi sânii foarte atent, şi fesele. Eu partea cu sânii o fac numai dacă am maseuze, dacă sunt maseuri, adică bărbaţi, nu”. Tenul şi-l îngrijeşte cu nişte terapii care pe multe femei mai sensibile le-ar face să strâmbe din nas a dezgust. “Fac un masaj facial cu produse realizate din excremente de priveghetoare sau ulei de rechin. Nu au un miros plăcut, dar sunt eficiente, cu ajutorul lor am scăpat de coşurile pe faţă”, ne-a explicat Iuliana strania alegere.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *