Ea este bunaciunea pentru care a divortat Cristian Boureanu de Valentina Pelinel

S-a despărţit de doar câteva luni de soţia lui, Valentina Pelinel, însă Cristian Boureanu nu a pierdut vremea. Politicianul s-a împrieteni cu o blondă la fel de sexy ca fosta consoartă, în copania căreia petrece tot mai multă vreme.

sandra-front_644b1a3c45

Cristian Boureanu se pare că a dat-o uitării destul de repede pe Valentina Peinel, cea care i-a fost soţie, până în 2014, timp de 7 ani, soţie. Politicianul se consolează cu o altă blondină, la fel de frumoasă, în compania căreia este văzut tot mai des în ultima perioadă.

sandra-5

Este vorba despre Sandra N., o tânără care, a cochetat cu modelingul, însă care este mai aplecată către muzică. Fata este la casa de producţie a lui Adrian Sâna, şi are deja un single scos pe piaţă, „Numele meu”.

sandra-4_01

Deşi nu are o carieră încununată de succes, aşa cum era cazul Valentinei în momentul în care l-a cunoscut pe Cristi Boureanu, Sandra este şi ea prezenţă sexy: înaltă, blondă, cu un trup zvelt şi un zâmbet cuceritor, semn că politicianul are o anumit tipar cnd vine vorba de femei.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au decis să divorţeze în luna aprilie, după şapte ani de mariaj şi 11 de relaţie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *