Sotia lui Cristi Borcea simte lipsa unui barbat in casa

Nici patru luni nu au trecut de când soţul ei a intrat la puşcărie, că Alina Borcea (30 de ani) simte deja lipsa unui bărbat în casă. Mai ales că nu e deloc uşor să fii femeie fără nici un ajutor. De frica hoţilor a şi luat măsuri: şi-a blindat casa cu camere video, iar la stradă are barieră.

borcea_59_4634b10450_96041700

Cu Cristi Borcea (44 de ani) după gratii, Alinei îi e din ce în ce mai greu să se descurce. Pe lângă faptul că se ocupă de creşterea băieţelului şi de afacerile fostului boss de la Dinamo, manechinul trebuie să aibă grijă şi de reşedinţa luxoasă din Pipera.

Deşi stă la 50 de metri de vila lui Gigi Becali, care este păzită non-stop de bodyguarzi, Alina şi-a luat şi ea măsuri de precauţie.
Nevasta lui Borcea la volanul bolidul ei, un Porsche Panamera Turbo, în valoare de 160.000 de euro. Şi cu o aşa bijuterie, nici nu-i de mirare că se teme pentru siguranţa ei.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *