Băcăuan urmărit internaţional de autorităţile germane, depistat de poliţişti

RECONSTITUIRE - CRIMAUn bărbat căutat de autoritățile germane pentru falsificarea mijloacelor electronice de plată  a fost depistat de polițiștii din Bacău.

La data de 29 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale au depistat un bărbat de 36 de ani, din Bacău,urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile germane au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de falsificare de mijloace electronice de plată.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi declanșată procedura de predare către autoritățile germane.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *